Resultater fra stævner

3D stævne i Vejen

En rigtig god dag med mange bueskytter fra klubben søndag den 12. maj.

Palnatoke var mødt talrigt op med Freja, Torben, Anitta, Brian, Martin og Tom.

3D stævne Genner Hoel

Der var 2 bueskytter til stævne i Genner Hoel lørdag den 20. april, Tom og Bjørn, som havde en rigtig god oplevelse og dejligt vejr på dagen.

Pamhule 3D stævne

Der har været 3 bueskytter til stævne i Pamhule lørdag den 24. november, som fik fine placeringer.

Freja Enemark Damberg blev nr. 1 langbue
Torben Enemark blev nr. 5 i compound bue jæger
Tom Haugaard Nielsen blev nr. 8 langbue

DM 3D stævne Varde

Torben Enemark fik en fin 10 plads i Buejæger klassen

Sølvvinder ved vinterskydning

Sune fra klubben vandt en fin sølvmedalje ved vinterskydning.

3D Stævne i Frederica

3D stævet i Frederica var en kold omgang, med en del snefygning. Men det afholdte ikke Lars, Tom og Bjørn fra at tage nogle medaljer med hjem.

Lars vandt guld i HSL og Tom fik bronze i HSL. Bjørn fik en flot sølvmedalje i sin klasse HMaB. Tage, Issac og Hardy måtte desværre udgå. Leon fik en 4 plads. Så alt i alt var det en god dag for Palnatoke. Dejligt at der var så mange med fra klubben. Der kommer billeder senere.

3D Stævne i Haderslev

3D stævnet i Haderslev var en jordnær oplevelse. Det var en god bane med mange lange mål og noget pløret. Men det hører jo med. Denne gang fik vi ikke noget metal med hjem, men Lars fulgte godt med 3 pladsen i hans klasse, Tage og Leon fik henholdsvis en 5 og 6 plads i deres klasser. Sune havde også en god dag, men så lidt ud til at fryse lidt. Men igen var det en god dag, og dejligt at klubben havde 4 med.

Open FM 3D

En varm dag til Open FM 3D stævne på Fyn. 6 deltog fra klubben og med flotte resultater. Torben fik sølv i BJ klassen, Freja fik Guld i DAL klassen og Brian fik Guld i HSI klassen

Fotos venligt udlånt af ekfoto.dk