Nyheder fra klubben

De nye klubtrøjer er nu færdige udviklet i sammenarbejde med Epparel.

Udover det har vi fået købt en langbue 68" på 30 pund, samt en traditionel recurvebue 62" på 30 pund. 


D. 22. Juli 2021 har Bueskytteklubben Palnatoke 20 års fødselsdag. Klubben blev etableret og grundlagt i 2001. Det er en milepæl vi runder. Tiden har ændret sig meget siden den gang. Det samme har klubben. Palnatoke er ved at få en makeover. Nye klubtrøjer er under bearbejdelse og nyt logo er klar. På trøjen, vil klubnavn stå udenfor logoet, så man kan læse det på afstand.

Velkommen til Palnatoke 2021

 

Nyt i 2021

2020 har for hele verden, vendt op og ned på alt. Nu er vi i starten af 2021 og vaccinerne er begyndt at komme. Så vi håber meget på, at bueskydningen så småt kan begynde at blomstre op igen, efter en mørk tid.

I år (2021) kommer klubbens nye klubtrøje med nyt logo, udviklet i sammenarbejde med Epparel.dk

For at give nye og kommende medlemmer mulighed for at prøve kræfter med andet end barbuer, som er den type klubben har som begynder bue, vil der blive indkøbt en Traditionel recurvebue og en Langbue, samt træpile. 

 


Ny Palnatoke container

Kolding Kommune er i fuld gang med at etablere et Trailcenter ved Seest Boldbane og i den forbindelse har vi fået en container af Kolding Kommune. Petanque klubben har også en som står ved siden af. Så der er blevet etableret et fælles område, med tag, mellem de 2 container. Billederne er fra 8. April 2020

Trailcenter Seest

Kolding Kommune er i fuld gang med at etablere et Trailcenter ved Seest Boldbane, og i den forbindelse arbejder vi hårdt på, at få lov til at opføre et permanent klubhus for Palnatoke bueskytteklub og Petanque klubben.

Fotos venligt udlånt af ekfoto.dk