Nyheder fra klubben

December nyheder

Overførselv af kasserrollen er sket til Heidi :)

Der blev yderligere afholdt bestyrelsesmøde d. 1 December

Det blev aftalt at fjerne bueleje - således den ikke er aktuel mere.

Yderligere vil der ske indkøb af nyt udstyr til klubben
Tur aftalt til Pamhule for at se på hvilket udstyr d. 14 december og regner med at vi vil få det engang i januar. Alt efter leveringstiden.

September nyheder

Vi er flyttet inden for d. 27 september
Og skyder nu i Parkhallen.

----

Ved generalforsamlingen d. 8 September blev Heidi Rask udnævnt til kasserer. Overtagelse vil ske hurtigst muligt.

 

Januar nyheder

Ved ekstra ordinær generalforsamling d. 31. Januar 2022, er der blevet valgt ny Formand og Kasserer.

Den nye Formand er: Martin Munk Mouritsen

Den nye Kasserer er: Jesper Holm

 

Juleafslutning

Vi holder juleafslutning Mandag d. 13. December og starter op igen Mandag d. 3. januar 2022

Vi har fået lov til at skyde indendørs i en hal uden i Dalby. Det er i en tidligere maskinhal, som Kolding Kommune har stillet til rådighed. Hallen benyttes også af en Hockey klub. Hallen er perfekt pga. læ, lyset, pladsen og at vi kan skyde på 30 meter. Men vi må desværre også indse at hallen er kold. Meget kold. Vi har medlemmer som ikke kommer netop pga kulden. Så vi skal have fundet et nyt indendørs sted i 2022.

Er der nogen som kender en som har et sted vi kan leje, så kontakt formanden eller kasseren.

Palnatoke vil ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi ses igen i 2022

 

D. 20-09-2021

Vi har haft et møde med Kolding Kommune omkring sted, når vi skal skyde indendørs. Vi har tidligere skudt i Parkhallen, men pga vi ikke kunne få de tider vi har ønsket, søger vi et andet sted. I sammenarbejde med Kommunen, har vi kig på Dalby Gård, hvor Skater og hockey holder til.

Mere info vil komme senere.


D. 22. Juni 2021, fyldte Palnatoke 20 år. Et jubilæum, der blev fejret på vores efterfølgende træningsdag, med kage, lækkert vejr og godt humør

Der er sket meget og der har været mange igennem klubben i de 20 år. Klubben har de sidste par år, lagt lidt i en dvale tilstand pga. stort frafald af medlemmer, som skulle på skole, nye jobs osv. Nu mærker vi igen en fremgang og skal have løftet klubben op fra støvet. Dette gør vi kun i fællesskab. Det kommer til at tage lidt tid, men vi skal nok nå i mål. Et par traditionelle buer er indkøbt, nyt logo er på plads og nye klubtrøjer er på plads. Vi skal ligeledes have uddannet nogle nye træner, så vi står stærkere til at møde nye og kommende medlemmer. 

 

 

De nye klubtrøjer er nu færdige udviklet i sammenarbejde med Epparel.

Udover det har vi fået købt en langbue 68" på 30 pund, samt en traditionel recurvebue 62" på 30 pund. 


D. 22. Juli 2021 har Bueskytteklubben Palnatoke 20 års fødselsdag. Klubben blev etableret og grundlagt i 2001. Det er en milepæl vi runder. Tiden har ændret sig meget siden den gang. Det samme har klubben. Palnatoke er ved at få en makeover. Nye klubtrøjer er under bearbejdelse og nyt logo er klar. På trøjen, vil klubnavn stå udenfor logoet, så man kan læse det på afstand.

Velkommen til Palnatoke 2021

 

Nyt i 2021

2020 har for hele verden, vendt op og ned på alt. Nu er vi i starten af 2021 og vaccinerne er begyndt at komme. Så vi håber meget på, at bueskydningen så småt kan begynde at blomstre op igen, efter en mørk tid.

I år (2021) kommer klubbens nye klubtrøje med nyt logo, udviklet i sammenarbejde med Epparel.dk

For at give nye og kommende medlemmer mulighed for at prøve kræfter med andet end barbuer, som er den type klubben har som begynder bue, vil der blive indkøbt en Traditionel recurvebue og en Langbue, samt træpile. 

 


Ny Palnatoke container

Kolding Kommune er i fuld gang med at etablere et Trailcenter ved Seest Boldbane og i den forbindelse har vi fået en container af Kolding Kommune. Petanque klubben har også en som står ved siden af. Så der er blevet etableret et fælles område, med tag, mellem de 2 container. Billederne er fra 8. April 2020

Trailcenter Seest

Kolding Kommune er i fuld gang med at etablere et Trailcenter ved Seest Boldbane, og i den forbindelse arbejder vi hårdt på, at få lov til at opføre et permanent klubhus for Palnatoke bueskytteklub og Petanque klubben.

Fotos venligt udlånt af ekfoto.dk