Klubbens instruktører

Klubben har p.t. 2 uddannede instruktører (Hardy og Leon), som alle arbejder med at få nye og erfarne skytter til at skyde bedre.
Der er altid plads til flere instruktører, så hvis du har lyst til at prøve kræfter med instruktørgerningen, skal du endelig ikke holde dig tilbage!
Det vides ikke med sikkerhed, men det forventes at nye instruktørhold startes mindst en gang om året, så det er bare med at melde ud ligeså snart med ved om lysten er der.
Så vil vi holde øje med muligheden for at komme på et kursus.
Man skal mindst have trin 1 kurset for at kunne komme med på de efterfølgende kurser, så det er bare med at komme af sted og få forudsætningerne på plads.

Hardy

7 års erfaring med bueskydning
Har stor viden inden for buejagt, Hardy har jagttegn til bue, og man kan altid spørge Hardy, man får altid et godt svar. Ofte er det også Hardy der tager imod nye skytter om mandagen, og du vil opleve at få en god og behagelig instruktion fra Hardy.

Leon

11 års erfaring med bueskydning
Har stor viden inden for skydestilling. Leon har god erfaring med compoundbue og hjælper altid når der er brug for det. Leon er ofte at se ved ung skytter og voksne hvor han guider og hjælper.

Fotos venligt udlånt af ekfoto.dk