Bue butikker i Danmark

Står du og skal have en ny bue, pile eller andet udstyr, så er her en liste over nogle af de butikker som som findes. Det er 4 butikker, der ligger indenfor kort køreafstand fra Kolding.

Pamhule - Ligger lige syd for Haderslev. God butik og har egen 3D Buebane. Har godt udstyr til nye og øvede skytter

Danage - Skandinaviens største og Danmarks ældste leverandør af bueskytteudstyr. Her er der rigtig god hjælp at hente. Nu kun en online butik

Baldurs - Har 2 butikker. En på Sjælland og så i Brande. Her får man også god hjælp og service. De kan også skaffe hjem fra USA 

Gimli-Store -  Butikken ligger i Viby J. De har et godt udvalg til Nye skytter

Udenlandske online butikker

Der findes nogle gode handle muligheder, på den anden side af den Danske grænse. Her er et lille udpluk. Man skal dog passe lidt på. Priserne kan ofte være højere, end her i Danmark. Så en god ide at undersøge inden. Tænk også over garanti, reklamationer, returnering mm.

Bogensportwelt - Nok Tysklands største butik. Den ligger ca. 250 km øst for Rostock. De har et stort udvalg i næsten alt.

JVD Archery - Onlineshop belliggende i Holland. Vil man evt. handle der, så snak lige med Gimli-stor først. De bestiller igennem dem. 

Europe Archery - Onlineshop belliggende i Holland. De har også et fint udvalg.

Archery ixpesports - Onlineshop belliggende i Holland. Har også et fint udvalg.

3D Buebaner i vores område

Her er en lille liste over nogle af de 3D buebaner, der ligger i vores område. Det er nogle gode baner, med forskelligt terræn.

Pamhule - Haderslev. Egen 3D buebane, der ligger ved butikken. De har 2 baner. En kort med 14 mål og en stor med 30 mål. God familiebane.

Vingsted - 3D buebanen ligger overfor deres skydebane. Her går man inde i en skov og har bakket terræn. Det er en del af Vejle ådal og er en 30 måls bane.

Vejen - 3D Buebanen er en af de store med 65 mål og har bakket terræn.

Frøbjerg - Bueskydning Danmarks officielle 3D buebane med 30 mål, som ligger syd Vissenbjerg på Fyn

Fotos venligt udlånt af ekfoto.dk